Historik

Spoltec startades 1991 av Christer Ohlsson och hans far Stig. Företaget växte med hjälp av nöjda kunder som prioriterade kvalité.

Efter många år i branschen beslöt sig Christer för att trappa ner och lämna stafettpinnen till en av sina medarbetare – Klaus Petersen. Tillsammans med Jeanette Petersen drev de Spoltec Södra AB t.o.m. 2016. Under 2017  har vi genomgått en omorganisation och verksamheten drivs idag vidare av en ägargrupp med Ingemar Jeppsson som VD, vi har stort fokus på utveckling och nytänkande. Styrkan ligger i vår kompetenta personal, miljötänkande, garantier och säkerhet för våra kunder.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. För några år sedan utökades vårt utbud med ytterligare en tjänst i form av provtagning av vatten, oftast i samband med spolning och besiktning av oljeavskiljare.

Vi är certifierad provtagare och vi är stolta över att kunna samarbeta med miljöförvaltningar runt om i Skåne.

Vi har lång erfarenhet med alla typer av avloppsystem och har kunder i hela Skåne och Halland. Vi går nu vidare med att erbjuda totalentreprenad inom avloppsrenovering och underhåll.

Vi arbetar bland annat med underhåll av spill- och dagvattenledningar som är förlagda både i mark och i fastigheter med spolningsteknik, renovering, relining, samt dokumentfilmning av delar eller hela anläggningar.

När Ni anlitar Spoltec Södra AB kan Ni känna er trygga. Vi nöjer oss inte med att bara åtgärda stopp. Vi tar reda på orsaken till att det blir stopp. Med rätt utrustning kan vi hjälpa Er med Era avloppsproblem.

Vi står alltid beredda att rycka ut och hjälpa Dig!

Ring oss på tel 040-47 40 12